• 20 MAART 2020
    • 0
    Havermoutpap met kaneel en banaan

    Havermoutpap met kaneel en banaan

    Ingrediënten: 30 g havermout natuur 250 ml magere/ halfvolle melk Snuifje kaneel Snuifje zout Rijpe banaan (er kunnen ook andere fruitsoorten gebruikt worden)  (cacaopoeder) Bereiding: Plet een halve banaan en meng het onder de havermout, voeg de melk toe samen met de kaneel en zout en verwarm tot het een pap wordt. Laat een nacht

    Read more
    • 26 FEBRUARI 2020
    • 0
    Spek met eieren

    Spek met eieren

    Ingrediënten: 1 pan 100g eiwit (OVYTA =>  Colruyt, Delhaize, Albert Heijn) 2 volkoren boterhammen 75g gerookte bacon (HERTA, BONI,.. max. 5gvet/100g) 5g light becel (eventueel) Pezo Bereiding: Verwarm pan op het vuur, gebruik evt. een kleine hoeveelheid becel light. Bak de bacon blokjes krokant Voeg OVYTA eiwit toe   Voedingswaarde: Energie: 300 kcal Koolhydraten: 26g

    Read more
    • 20 FEBRUARI 2020
    • 0
    Vegetarische Mexican Wrap

    Vegetarische Mexican Wrap

    Ingrediënten per wrap: 1 Volkoren wrap (Volkoren, meer vezels= gezonder, langer voldaan) ¼ avocado (vetten, maar gezonde vetten) Sla, tomaat, ui en look naar keuze 1 koffielepel light Philadelphia kruidenkaas 1 koffielepel magere platte kaas PEZO 5 blokjes light fetakaas 50-75g vegetarisch gehakt (quorn, Boni,..)(samenstelling maximaal 5g vet/100g) Bereiding Snij de groenten en avocado ik

    Read more
    • 5 FEBRUARI 2020
    • 0
    Volkoren brood met hesp, avocado en ei

    Volkoren brood met hesp, avocado en ei

    Ingrediënten: 50g hespenblokjes (kijk verpakking onder 3g vet/100g) ¼ avocado 3-4 eiwitten 15g of eetlepel zoetzure saus pezo 3-4 volkoren boterhammen +-100g Bereiding: Bak de hespenblokjes zonder bereidingsvet Gebruik 3-4 eiwitten en bak deze op de hespenblokjes, kruid af met peper en zout Toast de volkoren boterhammen Beleg de volkoren boterham met kleine sneetjes avocado,

    Read more