MASSAGE

In samenwerking met Il Massaggio bieden wij vanaf 24/4 ook massages aan bij Metabolic. Filip is een enthousiaste masseur die heel wat ervaring heeft binnen de massagewereld. Neem zeker eens een kijkje en boek hieronder jouw relaxmoment in via de afspraaktool.

FORMULES

Rug-, nek-, en schoudermassage
Iedereen van ons heeft wel eens last van pijn in de rug, stramme spieren, vastzittende
schouders, hoofd- en/of nekpijn. Deze massage werkt heel intensief op dit gedeelte en de pijnlijke
plekken krijgen alle aandacht. De natuurlijke massageolie werkt hierbij kalmerend en
doeltreffend. De olie trekt snel in jouw huid, waardoor je heerlijk ontspant en je pijn en stress
vermindert.


Voetmassage
Onze voeten zijn belangrijk in ons leven. Ze dragen ons immers een groot deel van de dag en krijgen daardoor heel wat te verduren. Bovendien bevatten ze veel energiekanalen. Door een intense voetmassage stimuleer je de doorbloeding. De zenuwen in de voeten geven bovendien prikkels naar alle delen van ons lichaam. De voetmassage herstelt hierdoor de balans tussen lichaam en geest. Een voetmassage gebeurt met verwarmde olie en bestaat uit een afwisseling van zachte wrijfbewegingen en lichte knedingen. Heel ontspannend en relax.

Ontspannende relaxmassage
Een relaxmassage brengt rust en algehele ontspanning in uw lichaam. Je volledige lichaam wordt gemasseerd en komt samen met jouw geest weer helemaal in balans. Tijdens deze ontspannende massage worden grepen gebruikt die voortkomen uit verschillende massagestijlen. Stevige wrijvingen worden afgewisseld met zachte strelingen. Het is een warmhartige en ritmische massage die gericht is op het wegnemen van stress. Bovendien geeft deze massage je een positieve energie en een heerlijk ontspannend gevoel. Warmte en een persoonlijk aanpak zorgen er bovendien voor dat je echt weer helemaal komt tot jezelf

TARIEVEN

RUG-, NEK-, EN SCHOUDERMASSAGE

30min – € 40,00
45min – € 50,00
60min – € 60,00

 

RELAXMASSAGE

60min – € 60,00
90min – € 80,00
120min – € 95,00

VOETMASSAGE

30min – € 40,00

MASSAGE BOEKEN