KINESITHERAPIE

In samenwerking met kinesitherapeut Erin Hoefkens bieden wij kinesitherapie aan. Erin is een gemotiveerde, jonge en enthousiaste Kinesiste uit Hulshout. Neem zeker eens een kijkje en boek hieronder jouw revalidatie- en oefensessie in via de afspraaktool.

WIE?

Ik ben Erin, 23 jaar en afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in 2022. De keuze om kinesitherapie te gaan studeren was snel gemaakt aangezien sporten en bewegen een rode draad zijn in mijn leven. Als kind kon je mij terugvinden op de atletiekpiste en vanaf 13 jaar deed ik aan competitief wielrennen. De interesse in het menselijk lichaam, het bewegen alsook het revalideren van blessures is voor mij een passie die ik graag gebruik om anderen te helpen.

Voor mij is het belangrijk om toe te werken naar doelen die we samen vooropgesteld hebben en dat op een aangename en sportieve manier. Daarnaast probeer ik mijn patiënten altijd wat educatie bij te brengen omtrent hun blessure of problematiek. Op die manier kunnen zij zelf actief werken aan hun revalidatie en later preventief naar nieuwe blessures toe.

Bovendien tracht ik ernaar om eerst een screening te doen op basis van (sportspecifieke) testen en aan de hand daarvan een (sport)specifiek revalidatieplan samen te stellen. Tijdens jouw revalidatie en op het einde nemen we deze testen opnieuw af en bekijken we of jouw doelen behaald zijn.

TARIEVEN EN TERUGBETALING

Vooraleer je een afspraak voor kinesitherapie maakt, dien je een voorschrift te ontvangen van jouw arts. Dat voorschrift breng je mee naar het eerste consult.
De tarieven van kinesitherapie worden bepaald door de overheid. Afhankelijk van uw aandoening kan dit bedrag variëren.
Na betaling van uw factuur ontvangt u een getuigschrift voor verstrekte hulp. Dat brengt u, samen met het oorspronkelijke voorschrift, binnen bij uw ziekenfonds. Het remgeld bedraagt ongeveer 5 euro.
Wij informeren jou graag!

AFSPRAAK KINESITHERAPIE MAKEN