
Ingrediënten:
- 125g zalmmoot (vette vis is gezond, goed voor hart en vaten, 1/week vette vis is dus goed. Overdrijf niet met hoeveelheid. Veel vet = veel kcal)
- 200g groene asperges
- 50g ui
- Teentje knoflook
- peper/ zout
- 15g becel light
- basilicum/ origano / tijm
- Eventueel andere groenten zoals: snoeptomaten,..
- Citroen
- Koolhydraten: 200g aardappelen, 80g ongekookte rijst of pasta
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de ui en snij ‘m in partjes. Pel en hak de knoflook. Snipper de basilicum. Was de groene asperges.
- Fruit de ui enkele minuten en voeg de knoflook toe.
- Bedruppel de zalm met citroensap. Kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden.
- Leg 4 grote vellen bakpapier open op het werkvlak. Schep er een lepel groenten op en leg er een moot zalm bij.
- Vouw het bakpapier dicht. Leg de zalmpapillotten 20 tot 25 minuten in de oven.
- Werk af met wat citroen en verse kruiden
Voedingswaarde:
- Energie: 550 kcal
- koolhydraten: 40g
- Vetten: 20
- Eiwitten: 30g
Meeste Comments