WIE?

Ik ben Brent, 30 jaar en afgestudeerd als erkend diëtist en sportdiëtist. Aangezien sporten en bewegen al een lange tijd een rode draad in mijn leven zijn, was de keuze om voeding-en dieetkunde te studeren snel gemaakt. Sinds mijn vijf jaar speel ik basketbal. Ondertussen combineer ik dit graag met fietsen, lopen en krachttraining. De interesse in het menselijk lichaam en de impact van voeding op ons lichaam en onze gezondheid zijn een passie die ik graag gebruik om anderen te helpen.

Diëtiek en sportdiëtiek vormen onze corebusiness. Wij bieden reeds sinds de opstart voedingsadvies aan voor allerhande cliënten en doelen.  Neem zeker eens een kijkje en boek hieronder een intakegesprek. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Kies dan gerust voor een kennismakingsgesprek.

WAT

Als erkend diëtist en sportdiëtist kan u bij mij terecht voor volgende begeleidingen en adviezen. Graag meer info? Klik dan gerust verder.

WERKWIJZE

Tijdens het intakegesprek luisteren we eerst en vooral goed naar jouw manier van eten, leven en werken. Op basis van het intakegesprek wordt een volledig persoonlijk behandelingsplan gemaakt. Dit wordt uitgelegd tijdens consult 2. We werken aan de verschillende stappen en kijken hoe je alle tips kan implementeren in je leven. Merken we op dat het niet lukt of dat onze eerste aanpak niet direct helpt, dan kijken we in de vervolgconsulten wat we kunnen aanpassen om alsnog je doel te bereiken.

Onze visie is dat het onze gewoontes en onze levensstijl zijn die we moeten aanpakken voor een duurzaam resultaat. Als we een gezonde levensstijl ontwikkelen, dan gaan we ook naar een resultaat dat we kunnen behouden.

TARIEVEN

Intakegesprek

€ 70,00

Diëtiek & sportdiëtiek

€ 40,00

Opvolggesprek

€ 25,00