Ingrediënten:  4 personen

  • 600g snoeptomaten
  • 100g rucola
  • 400g courgetti (Albertheijn)
  • 200g volkoren pasta of spirelli  
  • 200g quorn vegetarische blokjes  
  • 4 teentjes knoflook
  • 150g light boursin
  • Peper – zout
  • Paprikakruiden
  • Kippenkruiden
  • 30g Becel light

Bereiding

  • Verhit Becel light in een grote wokpan. Voeg alle snoeptomaten met vel toe aan je wokpan.
  • Zet je vuur laag en laat de tomaten gedurende 20 minuten zachtjes sudderen. Roer de tomaten regelmatig door elkaar.
  • Kruid de tomaten met peper, zout, kippenkruiden, paprika en de teentjes look. De teentjes look voeg je in zijn geheel toe.
  • Bak de vegetarische blokjes kort aan, gebruik geen vetstof zo krijgt het vegetarisch blokjes een krokant korstje.
  • Als de tomaten goed gaar zijn, voeg je de light boursin en de courgetti toe. Roer het geheel zachtjes door elkaar.
  • Kook de pasta gaar, neem wat pasta met de boursin-tomatensaus.
  • Voeg aan het einde de vegetarische stukjes en wat rucola toe.

Voedingswaarde: per portie

  • Energie: 415 kcal
  • Koolhydraten: 45g
  • Eiwitten: 25g
  • Vetten: 15g 



Meer warme gerechten?