Ingrediënten voor 2 personen

  • 400g prinsessenboontjes
  • 1 ui
  • 1 teen look
  • 2 grote tomaten
  • 15g olijfolie
  • 1EL rode pesto
  • 100g Philadelphia Light smeerkaas
  • Peper, zout, tijm, rozemarijn, oregano en paprikakruiden

Bereiding

  • Spoel de tomaten schoon en snijd ze in grove stukken. Spoel de prinsessenboontjes en versnipper de ui.
  • Kook de prinsessenboontjes en de spirelli af volgens de verpakking.
  • Bak de kippenblokjes en kruid af met kippenkruiden. Haal de kip uit de pan en leg ze in een grote kookpot. Bak vervolgens de versnipperde ui kort aan in dezelfde pan als de kip. Haal daarna de ui uit de pan en bak de tomaten kort aan. Dit doe je opnieuw in dezelfde pan als de kip en de ui. Herhaal deze stap ook voor de afgekookte boontjes.
  • Meng de spirelli met pesto, Philadelphia Light, kippenblokjes, prinsessenboontjes, ui en tomaat. Kruid af met peper, zout en wat kippenkruiden. Smakelijk!

Voedingswaarde

  • Energie: 340kcal
  • Koolhydraten: 45g
  • Eiwitten: 30g
  • Vetten: 10g


meer warme gerechten?

Leave a reply