Ingrediënten:  4 personen

  • 600g passata of tomatensaus
  • 100g rucola
  • 700g courgetti (Albert Heijn)
  • 1 ui
  • 500g kabeljauwhaasje
  • Enkele lapjes Filet d’Anvers   
  • 2 teentjes knoflook
  • Peper – zout
  • Paprikakruiden
  • Kippenkruiden
  • Enkele donkere olijven
  • Enkele pijnboompitjes
  • 50g light feta (Apetina, merk Albert Heijn)
  • 30g Becel light

Bereiding

  • Verhit Becel light in een grillpan of pan.
  • Bak de kabeljauwhaasjes kort aan. Zorg er voor dat deze nog uit elkaar vallen.
  • Haal de haasjes uit de pan en rol ze in de filet d’ Anvers.
  • Gril dat geheel kort tot de filet d’anvers een krokante korst heeft.
  • Tussentijds verwarm je een wokpan met wat Becel light en stoof de ui samen met de look en de pijnboompitjes kort aan.
  • Na 5 minuten voeg je de courgetti toe en laat je deze 3-4 minuten stoven.
  • Ten slotte voeg je de passata, samen met enkele olijven en feta toe. Kruid af met peper, zout, paprika en kippenkruiden.
  • Schik de saus met courgetti op een diep bord en leg de kabeljauw met filet d’Anvers boven op de courgetti.
  • Werk af met rucola.

Voedingswaarde: per portie

  • Energie: 350 kcal
  • Koolhydraten: 30g
  • Eiwitten: 35g
  • Vetten: 10g 


Meer warme gerechten?