
Ingrediënten 4 personen
- 4 rode paprika’s
- 3 tomaten
- 2 uien
- 50g versneden olijven (kleine stukjes)
- 2 tenen knoflook
- Peper – zout
- Oregano
- 300g gemalen biefstuk of americain natuur
- 2EL Becel light
- 75g geraspte light kaas (Emmentaler light, mozzarella light,..)
- 250g parelcouscous
Bereiding
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Kook de parelcouscous gaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Pel en versnipper de ui en de knoflook en fruit aan in Becel light.
- Voeg de gemalen biefstuk toe en bak rul.
- Kruid af met peper, zout en oregano.
- Snijd de tomaten in kleine stukjes en voeg deze samen met de fijngehakte olijven toe aan de gemalen biefstuk.
- Snijd het hoedje van de paprika’s en verwijder de pitjes.
- Vul de paprika’s met couscous en het mengsel van gemalen biefstuk.
- Strooi de light kaas over de paprika’s en zet 12 minuten in de oven.
Voedingswaarde: per persoon
- Energie: 430 kcal
- Koolhydraten: 55g
- Eiwitten: 40g
- Vetten: 5g
Meeste Comments