Ingrediënten 4 personen

  • 4 rode paprika’s
  • 3 tomaten
  • 2 uien
  • 50g versneden olijven (kleine stukjes)
  • 2 tenen knoflook
  • Peper – zout
  • Oregano
  • 300g gemalen biefstuk of americain natuur  
  • 2EL Becel light
  • 75g geraspte light kaas (Emmentaler light, mozzarella light,..)
  • 250g parelcouscous

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Kook de parelcouscous gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • Pel en versnipper de ui en de knoflook en fruit aan in Becel light.
  • Voeg de gemalen biefstuk toe en bak rul.
  • Kruid af met peper, zout en oregano.
  • Snijd de tomaten in kleine stukjes en voeg deze samen met de fijngehakte olijven toe aan de gemalen biefstuk.
  • Snijd het hoedje van de paprika’s en verwijder de pitjes.
  • Vul de paprika’s met couscous en het mengsel van gemalen biefstuk.
  • Strooi de light kaas over de paprika’s en zet 12 minuten in de oven.

Voedingswaarde: per persoon

  • Energie: 430 kcal
  • Koolhydraten: 55g
  • Eiwitten: 40g
  • Vetten: 5g


Meer warme maaltijden?