Romige pasta met zalm, kabeljauw en broccoli
Tagliatelle
• 200g ongekookte volkoren pasta naar keuze
• 400g gemengde courgetti (Albert Heijn)
• 600g broccoli
• 300g kabeljauwhaasje
• 300g zalmmoot
• 2EL olijfolie
• 150ml magere room
• 200ml magere melk
• 150g light emmentaler
• peper, zout, muskaatnoot en kippenkruiden
Bereiding
• Spoel en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook zowel de broccoli als de pasta gedurende 5-6 minuten. Voeg wat zout toe aan het kookwater.
• Neem een kleine kookpot en verwarm de room en melk. Voeg de light kaas toe en kruid af met peper zout en muskaatnoot.
• Bak de zalm en kabeljauw. Hiervoor hoef je maar een kleine hoeveelheid vet toe te voegen. Bak de vis niet te lang, hij zal later nog verder garen in de kookpot.
• Voeg alles bij elkaar in een grote kookpot. Zet de kookpot op een laag vuurtje en meng alles goed. Kruid wat extra af met peper en zout.
Voedingswaarde
• Energie: 500kcal
• Koolhydraten: 55g
• Eiwitten: 35g
• Vetten: 15g
Meer warme maaltijden?