Ingrediënten voor 4 personen
- 800 g tot 1 kg krielaardappelen
- 6-10 koffielepels light mayonaise
- Scheut light room
- Lente – ui
- 800g boontjes
- Bakje snoeptomaten
- 500g gemarineerde kip
- 100g bacon
- Peper – zout
Bereiding
- Kook de krielaardappelen met schil.
- Bak ondertussen de kip en de bacon, eventueel in een kleine hoeveelheid olijfolie (ik gebruikte geen olijfolie).
- Snijd de lente – ui in fijne stukjes.
- Giet de krielaardappelen af, snijd in stukjes en meng met light mayonaise en light room. Voeg de lente-uit toe en kruid af met peper en zout.
- Kook vervolgens de boontjes beetgaar.
- Meng de aardappelen, boontjes, kip en bacon.
- Snijd de tomaatjes in stukjes en voeg toe aan de aardappelsla.
- Smakelijk!
Voedingswaarde per portie
- Energie: 410 kcal
- Koolhydraten: 44g
- Eiwitten: 32g
- Vetten: 15g
Leave a reply