Ingrediënten
- 100-150g ongepelde scampi’s (kan diepvries)
- ½ ui
- ½ rode paprika
- 1 tomaat
- Enkele roosjes broccoli (optioneel)
- 1-2 teentjes knoflook
- Snuifje kerriepoeder
- 1 TL tomatenpuree
- 100ml light room (vb. Alpro soya light)
- 10g of kleine eetlepel Becel light
- Peper – zout
- 2 geroosterde boterhammen
Bereiding
- Bak de ongepelde scampi’s met een volledige teen look in 5g Becel light.
- Snijd intussen alle groenten in fijne stukjes.
- Haal de scampi’s uit de pan, voeg de rest van de vetstof toe en stoof de groentjes even aan op een lager vuurtje. Dit alles in dezelfde pan.
- Voeg de light room toe samen met een theelepel tomatenpuree, kerriepoeder en de overige look. Laat 2 minuutjes inkoken.
- Pel de scampi’s en voeg deze toe aan je gerecht.
- Werk af met een takje peterselie.
- Eet met een geroosterde boterham.
Voedingswaarde
- Energie: 410 kcal
- Koolhydraten: 35g
- Eiwitten: 35g
- Vetten: 13g
Meeste Comments