Ingrediënten voor 4 personen

 • 150g glasnoedels
 • 150g sojascheuten
 • Aantal radijsjes
 • 3 lente-uien
 • Spaanse peper
 • Limoen
 • 50-100g gedroogd eekhoorntjesbrood
 • 250g gemalen biefstuk of americain natuur
 • 1KL sesamolie
 • 8-10 EL vissaus en 6EL sojasaus

Bereiding:

 • Kook de noedels samen met de sojascheuten in een pan. Overgiet in een andere pan de paddenstoelen met kokend water. Laat 3-5 minuten garen zonder extra te verwarmen. Kruid de americain met peper en zout. Bak rul zonder vetstof en laat vervolgens afkoelen.
 • Was de radijsjes, de lente-uitjes en de Spaanse peper. Snijd de radijsjes in schijfjes. Verwijder de pitjes van de Spaanse peper en snijd samen met de lente-uitjes in fijne ringen. Giet de noedels met de sojascheuten en de paddenstoelen af. Snijd de paddenstoelen in blokjes en voeg samen met de americain, de Spaanse peper, de schijfjes radijs en de uienringen bij de noedels en sojascheuten.
 • Pers de limoen en meng het limoensap met de olie, de vissaus en de sojasaus. Breng op smaak met peper en schep de dressing door de salade.

Voedingswaarde: per persoon

 • Energie: 400 kcal
 • Koolhydraten: 40g
 • Eiwitten: 40g
 • Vetten: 10g
Leave a reply