
Ingrediënten per persoon
- 125g kalkoenfilet
- ¼ sjalot, ¼ courgette, ¼ rode paprika, ¼ mango, ½ tomaat
- Enkele takjes bladpeterselie
- 75g ongekookte pasta (200g gekookte)
- ½ EL rode currypasta
- 100ml kokosmelk (Alpro Soya cocos)
- Kippenkruiden, peper en zout
- 15ml Light Becel
Bereiding:
- Pel en versnipper de sjalot. Spoel de courgette en snijd in halve maantjes. Maak paprika en mango schoon en snijd in kleine blokjes.
- Kook de pasta. Versnipper de peterselie en meng deze door de afgekookte pasta.
- Snijd de kalkoen in blokjes. Verhit een pan met de light becel en fruit de sjalot kort aan.
- Roer de currypasta door de sjalot en voeg de kalkoenblokjes toe. Blus met een klein beetje water en voeg de groenten toe. Stoof dit kort aan op laag vuur.
- Voeg de kokosmelk toe en laat 10 minuutjes garen. Breng tussentijds op smaak met peper en zout.
- Werk af met wat tomatenblokjes en peterselie.
Voedingswaarde:
- Energie: 600 kcal
- Koolhydraten: 80g
- Eiwitten: 42g
- Vetten: 12g
Meeste Comments