Ingrediënten per persoon

  • 125g kalkoenfilet
  • ¼ sjalot, ¼ courgette, ¼ rode paprika, ¼ mango, ½ tomaat
  • Enkele takjes bladpeterselie
  • 75g ongekookte pasta (200g gekookte)
  • ½ EL rode currypasta
  • 100ml kokosmelk (Alpro Soya cocos)
  • Kippenkruiden, peper en zout
  • 15ml Light Becel

Bereiding:

  • Pel en versnipper de sjalot. Spoel de courgette en snijd in halve maantjes. Maak paprika en mango schoon en snijd in kleine blokjes.
  • Kook de pasta. Versnipper de peterselie en meng deze door de afgekookte pasta.
  • Snijd de kalkoen in blokjes. Verhit een pan met de light becel en fruit de sjalot kort aan.
  • Roer de currypasta door de sjalot en voeg de kalkoenblokjes toe. Blus met een klein beetje water en voeg de groenten toe. Stoof dit kort aan op laag vuur.
  • Voeg de kokosmelk toe en laat 10 minuutjes garen. Breng tussentijds op smaak met peper en zout.
  • Werk af met wat tomatenblokjes en peterselie.

Voedingswaarde:

  • Energie: 600 kcal
  • Koolhydraten: 80g
  • Eiwitten: 42g
  • Vetten: 12g
Leave a reply