Ingrediënten per persoon

  • 125g kalkoenfilet
  • ¼ sjalot, ¼ courgette, ¼ rode paprika, ¼ mango, ½ tomaat
  • Enkele takjes bladpeterselie
  • 75g ongekookte pasta (200g gekookte)
  • ½ EL rode currypasta
  • 100ml kokosmelk (Alpro Soya cocos)
  • Kippenkruiden, peper en zout
  • 15ml Light Becel

Bereiding

  • Pel en versnipper de sjalot. Spoel de courgette en snij in halve maantjes. Maak paprika en mango schoon en snij in kleine blokjes.
  • Kook de paste. Versnipper de peterselie en meng deze door de afgekookte pasta.
  • Snij de kalkoen in blokjes. Verhit een pan met de light becel en fruit de sjalot kort aan. Roer de currypaste door de sjalot en voeg de kalkoenblokjes toe. Blus met een klein beetje water en voeg de groenten toe. Stoof dit kort aan op laag vuur.
  • Voeg de kokosmelk melk toe en laat 10 minuutjes garen. Breng tussentijds op smaak met PEZO.
  • Werk af met wat tomatenblokjes en peterselie.

Voedingswaarde

  • Energie: 600 kcal
  • Koolhydraten: 80g
  • Eiwitten: 42g
  • Vetten: 12g