
Ingrediënten:
- 100-150g ongepelde scampi’s (kan diepvries)
- ½ ui
- ½ rode paprika
- 1 tomaat
- Eventueel enkele roosjes broccoli
- 1-2 Teentjes knoflook
- Snuifje kerriepoeder
- 1 koffielepel tomatenpuree
- 100ml light room (voorbeeld Alprosoya light)
- 10g of kleine eetlepel light becel
- PEZO
- 2 geroosterde boterham
Bereiding:
- Bak de ongepelde scampi’s met een volledige teen look in 5g light becel
- Intussen snij je alles groenten in fijne stukjes
- Haal de scampi uit de pan, voeg de rest van de vetstof toe en stoof de groentjes even aan op een lager vuurtje (in dezelfde pan)
- Voeg de light room toe samen met een theelepel tomatenpuree, kerrie poeder en de rest van de knoflook, laat 2 minuutjes inkoken.
- Pel je scampi’s en voeg deze toe aan je gerecht
- Werk af met een takje peterselie
- Eet dit met geroosterde boterham
Voedingswaarde:
- Energie: 410 kcal
- Koolhydraten: 35g
- Eiwitten: 35g
- Vetten: 13g
Meeste Comments