• 22 NOVEMBER 2019
    Kip met curry op ‘speciale wijze’

    Kip met curry op ‘speciale wijze’

    ingrediënten: 1 rode ui 250g champignons (witte of kastanjechampignons) 150g  kipfilets 5 eetlepels (lichte) room verse kruiden: basilicum, bieslook, .. peper en zout olijfolie Bereiding: Snipper de ui fijn en fruit deze in olijfolie op een laag vuurtje. Snij de champignons en voeg deze wat later toe. Kruid goed af met peper, zout en naar

    • 21 NOVEMBER 2019
    Gevulde kipfilet met champignons

    Gevulde kipfilet met champignons

    ingrediënten: 1 rode ui 250g champignons (witte of kastanjechampignons) 150g  kipfilets 5 eetlepels (lichte) room verse kruiden: basilicum, bieslook, .. peper en zout olijfolie Bereiding: Snipper de ui fijn en fruit deze in olijfolie op een laag vuurtje. Snij de champignons en voeg deze wat later toe. Kruid goed af met peper, zout en naar

    • 21 NOVEMBER 2019
    Kalkoen bruscetta met aardappelen

    Kalkoen bruscetta met aardappelen

    ingrediënten: per persoon 200g gekookte aardappelen 150g tomaten 50g ui handje veldsla 150g kalkoenfilet 10g Becel light 5g olijfolie balsamico azijn peper zout 1/4 teentje look Bereiding: Snijd de kalkoen filet in 2 gelijke dunne lapjes, bak deze stukken in een kleine hoeveelheid Becel light. Kruid af met peper, zout en wat kippenkruiden. Breng water

    • 21 NOVEMBER 2019
    Tortilla met seitan gehakt

    Tortilla met seitan gehakt

    Tortilla met seitan gehakt