ingrediënten: per persoon

  • 200g gekookte aardappelen
  • 150g tomaten
  • 50g ui
  • handje veldsla
  • 150g kalkoenfilet
  • 10g Becel light
  • 5g olijfolie
  • balsamico azijn
  • peper zout
  • 1/4 teentje look

Bereiding:

  • Snijd de kalkoen filet in 2 gelijke dunne lapjes, bak deze stukken in een kleine hoeveelheid Becel light. Kruid af met peper, zout en wat kippenkruiden.
  • Breng water aan de kook, voeg wat zout toe en kook je aardappelen gaar.
  • Snijd de ui en tomaten in zeer kleine blokjes. Meng met olijfolie, peper, zout, look, en een kleine hoeveelheid balsamico azijn.
  • Serveer de kip met het tomatenmengsel, aardappelen en wat veldsla

voedingswaarde:

  • Energie: 470 kcal
  • Koolhydraten: 40g
  • Eiwitten: 30g
  • Vetten: 7g
Leave a reply