
ingrediënten: per persoon
- 200g gekookte aardappelen
- 150g tomaten
- 50g ui
- handje veldsla
- 150g kalkoenfilet
- 10g Becel light
- 5g olijfolie
- balsamico azijn
- peper zout
- 1/4 teentje look
Bereiding:
- Snijd de kalkoen filet in 2 gelijke dunne lapjes, bak deze stukken in een kleine hoeveelheid Becel light. Kruid af met peper, zout en wat kippenkruiden.
- Breng water aan de kook, voeg wat zout toe en kook je aardappelen gaar.
- Snijd de ui en tomaten in zeer kleine blokjes. Meng met olijfolie, peper, zout, look, en een kleine hoeveelheid balsamico azijn.
- Serveer de kip met het tomatenmengsel, aardappelen en wat veldsla
voedingswaarde:
- Energie: 470 kcal
- Koolhydraten: 40g
- Eiwitten: 30g
- Vetten: 7g
Meeste Comments