Kabeljauwhaasje met groentenpasta
Ingrediënten voor 4 personen
- 600g passata of tomatensaus
- 100g rucola
- 700g courgetti (Bv. te vinden bij Albert Heijn)
- 1 ui
- 500g kabeljauwhaasje
- Enkele lapjes Filet d’Anvers
- 2 teentjes knoflook
- Peper – zout
- Paprikakruiden
- Kippenkruiden
- Enkele donkere olijven
- Enkele pijnboompitjes
- 50g light feta (bv. Apetina, merk Albert Heijn)
- 30g Becel light
Bereiding
- Verhit Becel light in een grillpan of pan.
- Bak de kabeljauwhaasjes kort aan. Zorg er voor dat deze nog uit elkaar vallen.
- Haal de haasjes uit de pan en rol ze in de filet d’ Anvers.
- Gril dat geheel kort tot de filet d’anvers een krokante korst heeft.
- In tussentijd verwarm je een wokpan met wat Becel light en stoof je de ui samen met de look en de pijnboompitjes kort aan.
- Na 5 minuten voeg je de courgetti toe en laat je deze 3-4 minuten stoven.
- Ten slotte voeg je de passata, samen met enkele olijven en feta toe. Kruid af met peper, zout, paprika en kippenkruiden.
- Schik de saus met courgetti op een diep bord en leg de kabeljauw met filet d’Anvers boven op de courgetti.
- Werk af met rucola.
Voedingswaarde per portie
- Energie: 350 kcal
- Koolhydraten: 30g
- Eiwitten: 35g
- Vetten: 10g
Leave a reply