Wrap met baconblokjes, champignon, spinazie en pesto

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 grote zak spinazie
  • 1 ui
  • 300g champignons
  • 400g baconblokjes
  • 4 soeplepels pesto
  • 8 volkoren wraps
  • 4 EL olijfolie
  • peper, zout, look

Bereiding

  • Verwarm een grote kookpot met een kleine hoeveelheid olijfolie. Stoof de ui, spinazie en champignons gaar op een laag vuur. Kruid met peper, zout en lookpoeder.
  • Bak de baconblokjes met een kleine hoeveelheid olijfolie krokant.
  • Meng de gestoofde groenten met de gebakken baconblokjes en 4 soeplepels pesto. Breng wat extra op smaak met peper, zout en look. Let op: pesto en baconblokjes zijn reeds zout.
  • Verwarm de wraps in een voorverwarmde oven (150°).
  • Beleg de wraps met de gemengde groenten en baconblokjes.
  • Smakelijk!

Voedingswaarde per 2 wraps

  • Energie: 530 kcal
  • Koolhydraten: 75g
  • Eiwitten: 34g
  • Vetten: 12g 

Meer warme recepten?

Leave a reply