Wrap met baconblokjes, champignon, spinazie en pesto
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 grote zak spinazie
- 1 ui
- 300g champignons
- 400g baconblokjes
- 4 soeplepels pesto
- 8 volkoren wraps
- 4 EL olijfolie
- peper, zout, look
Bereiding
- Verwarm een grote kookpot met een kleine hoeveelheid olijfolie. Stoof de ui, spinazie en champignons gaar op een laag vuur. Kruid met peper, zout en lookpoeder.
- Bak de baconblokjes met een kleine hoeveelheid olijfolie krokant.
- Meng de gestoofde groenten met de gebakken baconblokjes en 4 soeplepels pesto. Breng wat extra op smaak met peper, zout en look. Let op: pesto en baconblokjes zijn reeds zout.
- Verwarm de wraps in een voorverwarmde oven (150°).
- Beleg de wraps met de gemengde groenten en baconblokjes.
- Smakelijk!
Voedingswaarde per 2 wraps
- Energie: 530 kcal
- Koolhydraten: 75g
- Eiwitten: 34g
- Vetten: 12g