Ingrediënten:

  • 75g zoete aardappel
  • 100g snijbonen
  • 25g ui
  • 70g ongekookte zilvervlierrijst
  • 15g bicky uitjes
  • 100g kip
  • 15g light bereidingsvet (becel light)
  • Pezo
  • kippenbouillon

Bereiding:

  • Kook de rijst 15 minuten gaar
  • Versnijd de zoete aardappel en snijbonen en kook 10 minuten gaar
  • Bak de kip
  • Doe je gebakken kip uit de pan, en blijf de pan verhitten. Koel af met 50ml water en voeg ¼ blokje bouillon toe. Kook even in toch zachte saus.
  • Serveer de rijst samen met de groenten, kip en saus.
  • Werk af met wat bicky uitjes

Voedingswaarde:

  • Energie: 520 kcal
  • Koolhydraten: 65g
  • Eiwitten: 35g
  • Vetten: 15g
Leave a reply