ADVIES

Ons motto: gewicht verliezen of aankomen zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent. Dit klinkt misschien wat zweverig en euforisch, maar in realiteit merken we dat mensen vaak te strikt omgaan met eten. Dit zorgt er vaak voor dat het niet lukt om gezond te blijven eten en leven. Enkel restricties opleggen zal jou niet helpen op langere termijn. En laat dat nu net zijn waar wij voor willen staan. Het opbouwen van een gezonde levensstijl die jij, na het afronden van de begeleiding, kan implementeren in het dagelijks leven.
Daarom is het belangrijk om breder te kijken. We brengen jouw eetgewoontes in kaart en passen deze stap voor stap aan. Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat we praktische tips geven omtrent porties en het plannen van maaltijden. We leren jou hoe je gezonde maaltijden kan samenstellen en hoe jij kan omgaan met eventuele frustraties en negatieve gevoelens zonder naar eten te grijpen. Indien nodig,  ga ik graag met jou op zoek naar de oorzaak van deze frustraties om deze vicieuze cirkel te doorbreken.

metabolic-shoot-136

WERKWIJZE

Tijdens het intakegesprek luisteren we eerst en vooral goed naar jouw manier van eten, leven en werken. Op basis van het intakegesprek wordt een volledig persoonlijk behandelingsplan met voedingsschema gemaakt. Dit wordt uitgelegd tijdens consult 2. We werken aan de verschillende stappen en kijken hoe je alle tips kan implementeren in je leven. Merken we op dat het niet lukt of dat onze eerste aanpak niet direct helpt, dan kijken we in de vervolgconsulten wat we kunnen aanpassen om alsnog je doel te bereiken.

Onze visie is dat het onze gewoontes en onze levensstijl zijn die we moeten aanpakken en niet de overtollige kilo’s. Als we een gezonde levensstijl ontwikkelen, dan gaan we ook naar een gezond gewicht dat we kunnen behouden.

metabolic-shoot-122

TARIEVEN

Intakegesprek

€ 70,00

Tweede consultatie

€ 40,00

Opvolgconsultatie

€ 25,00