
Ingrediënten: 4 personen
- 500-600g varkenshaasje
- 5 grote tomaten
- 1 ui
- 600g boontjes
- 800g krieltjes
- 1 teentje knoflook, ½ kl chilivlokken, 2EL balsamicoazijn, 2EL sojasaus
- 1KL zoetstof
- PEZO
- 60g Becel light
Bereiding
- Kook boontjes en krieltjes beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Schil en versnipper intussen de ui en de knoflook. De tomaten snijd je in partjes.
- Verhit 10g light becel en stoof de ui en knoflook zachtjes. Voeg de tomatenblokjes, de sojasaus, de chilivlokken, de zoetstof en balsamicoazijn toe. Laat 20 minuten zacht sudderen.
- Verhit de pan en voeg 30g becel light toe (3TL). Bak de varkenshaasjes. Kruid af met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en laat het 5-10 minuten rusten in aluminiumfolie. Voeg nog wat becel light toe en bak de krieltjes en boontjes in dezelfde pan van het varkenshaasje. Voeg eventueel wat takjes tijm toe.
Voedingswaarde: per persoon
- Energie: 450 kcal
- Koolhydraten: 63g
- Eiwitten: 29g
- Vetten: 9g
Meeste Comments