3 volkoren tortilla’s ( in dit recept gebruik ik wortel tortilla’s)
½ ui
100g kidneybonen
100g snoeptomaten
1 teentje look
100g mais
300g tomatensaus
1TL Kurkuma
2TL kippenkruiden
Peper – zout
50-75g light Emmentaler
30-40g Becel light
Bereiding
Gebruik een grote wokpan met wat Becel light om de stukjes kipfilet te bakken. Doe dit op een hoog vuur. Kruid de kip met de kippenkruiden en kurkuma. Haal de kip na 4-5 minuten uit je wokpan.
Gebruik dezelfde wokpan en voeg de resterende Becel light toe. Voeg alle groenten toe en laat gedurende 5-6 minuten wokken.
Voeg de kip en tomatensaus toe aan je groenten en laat 5-6 minuten verder garen. Kruid het geheel met look, peper en zout.
Haal de kippenblokjes opnieuw uit de pan en leg deze samen met een beetje groenten en saus tussen een volkoren tortilla.
Rol de tortilla’s op en verdeel ze in een ovenschaal.
Tussen de tortilla’s verdeel je de resterende groenten en saus. Strooi wat light Emmentaler over het geheel (zorg dat de tortilla’s bovenaan vrij zijn van saus, dit zorgt voor krokant korstje).