
Ingrediënten per 2:
- Volledige dorade met vel
- 1 volledige ui
- 1 venkel knol
- ½ knolselder
- 400g aardappelen
- 1-2 Teentjes knoflook
- Enkele takjes rozemarijn, peterselie, laurierbladje
- 1/8 citroensap
- 30g of kleine eetlepel light becel
- PEZO
Bereiding :
- Snij de venkel, aardappel, knolselder en ui in grove stukken.
- Verdeel de groenten en aardappel in een ovenschotel en smeer er wat becel light over.
- Vul de dorade met al je kruiden, knoflook en wat citroensap
- Leg de dorade op de groenten en aardappelen en smeer er wat becel light over.
- Verwarm de oven tot 180°C
- Bak de ovenschotel voor circa 20 minuten. Controleer de dorade en besmeer eventueel nogmaals met becel light.
Voedingswaarde:
- Energie: 440 kcal
- Koolhydraten: 45g
- Eiwitten: 35g
- Vetten: 13g
Meeste Comments