Ingrediënten per 2:

  • Volledige dorade met vel
  • 1 volledige ui
  • 1 venkel knol
  • ½ knolselder
  • 400g aardappelen
  • 1-2 Teentjes knoflook
  • Enkele takjes rozemarijn, peterselie, laurierbladje
  • 1/8 citroensap
  • 30g of kleine eetlepel light becel
  • PEZO

Bereiding :

  • Snij de venkel, aardappel, knolselder en ui in grove stukken.
  • Verdeel de groenten en aardappel in een ovenschotel en smeer er wat becel light over.
  • Vul de dorade met al je kruiden, knoflook en wat citroensap
  • Leg de dorade op de groenten en aardappelen en smeer er wat becel light over.
  • Verwarm de oven tot 180°C
  • Bak de ovenschotel voor circa 20 minuten. Controleer de dorade en besmeer eventueel nogmaals met becel light.

Voedingswaarde:

  • Energie: 440 kcal
  • Koolhydraten: 45g
  • Eiwitten: 35g
  • Vetten: 13g
Leave a reply