Ingrediënten:

  • 150g biefstuk
  • 75g champignon
  • 100g wortelen
  • 50g witloof
  • 10g light mayonaise
  • 10g light becel of light vetstof 150g aardappelen in schil

Bereiding:

  • Was de wortelen en witloof en aardappelen. Maak champignons proper met droge doek.
  • Snij wortels door 2 en kook ze in water samen met de aardappelen. Voeg evt. wat zout toe aan het kookwater.
  • Intussen snij je de witloof ik kleine deeltjes en meng je deze met de light mayonaise.
  • Zet de pan goed heet. Laat wat becel light smelten in de pan en schroei de biefstuk aan beide kanten dicht. Zet het vuur lager en bak je biefstuk hoe jij het wil.
  • Gebruik de zelfde pan om de champignons in te stoven

Voedingswaarde:

  • Energie: 400 kcal
  • koolhydraten: 40g
  • Vetten: 13g
  • Eiwitten: 30g
Leave a reply