FORMULES

 

Personal training

Kom je zelf niet tot sporten en wil je graag een vaste afspraak in je agenda? Ben jij een (duur)sporter en train je voor een bepaald sportief doel zoals een marathon, de Ironman of een fietstocht? Houd jij graag jouw gezonde en sportieve levensstijl aan? Wil je graag gewicht verliezen en een totaalbegeleiding door onze coaches? Wij begeleiden jou met veel plezier!

Gedurende 30 of 60 minuten geef jij samen met je coach het beste van jezelf. Je coach werkt een trainingssessie uit afgestemd op jouw lichaam, doelen en noden.

Maandelijks online trainingsschema 

In deze formule focussen wij op een maandelijks traject. Het afnemen van een online intakegesprek is essentieel voor het opmaken van een persoonlijk trainingsschema. Hier zullen wij een doel vooropstellen en de haalbaarheid onderzoeken. Om jouw doel te bereiken, werken we een schema op maat uit. Uiteraard willen we je niet aan je lot overlaten. Door middel van de ‘MYPHS’ applicatie krijg je je schema en alle oefeningen uitgelegd door middel van youtube filmpjes. U vult tijdens elke training je herhalingen en gewicht in zodat wij je op de voet kunnen volgen en bijsturen waar nodig.

voorbeeldje van de applicatie:

Na het maandtraject plannen we een online gesprek om uw trainingsschema uitgebreid te evalueren. Op dit moment evalueren we je resultaten en voorruitgang. Om jouw schema voldoende uitdagend te houden, zullen we de intensiteit aanpassen en andere oefeningen voorzien. Een goed en op maat trainingsschema met voldoende afwisselende oefeningen is belangrijk als je resultaten wil boeken.

TARIEVEN

Maandelijks trainingsschema

Intake 

Schema

€ 75,00

Personal training

 

60 minuten – € 50,00

 30 minuten – € 30,00