FORMULES

 

Personal training

Kom je zelf niet tot sporten en wil je graag een vaste afspraak in je agenda? Ben jij een (duur)sporter en train je voor een bepaald sportief doel zoals een marathon, de Ironman of een fietstocht? Houd jij graag jouw gezonde en sportieve levensstijl aan? Wil je graag gewicht verliezen en een totaalbegeleiding door onze coaches? Wij begeleiden jou met veel plezier!

Gedurende 30 of 60 minuten geef jij samen met je coach het beste van jezelf. Je coach werkt een trainingssessie uit afgestemd op jouw lichaam, doelen en noden.

Maandelijks trainingsschema 

In deze formule focussen wij op een maandtraject. Het afnemen van een intakegesprek is essentieel voor het opmaken van een persoonlijk trainingsschema. Hier zullen wij een doel vooropstellen en de haalbaarheid onderzoeken. Om jouw doel te bereiken, werken we een schema op maat uit. Uiteraard willen we je niet aan je lot overlaten en nemen we de tijd om jouw trainingsschema toe te lichten en alle oefeningen met jou te overlopen in onze trainingsruimte.

Na het maandtraject komt u opnieuw langs om uw trainingsschema uitgebreid te evalueren. Op dit moment bekijken we welke oefeningen goed en wat eventueel minder goed lukt. Om jouw schema voldoende uitdagend te houden, zullen we de intensiteit aanpassen en andere oefeningen voorzien indien gewenst. Ook hier zullen we een moment inplannen om het nieuwe schema toe te lichten. Zo kan jij opnieuw een maand aan de slag.

TARIEVEN

Maandelijks trainingsschema

Intake 

Schema

1u personal training

€ 80,00

Personal training

 

€ 50,00 –> 60 min

€ 30,00 –> 30 min