Sportvoeding

SPORTVOEDING

Ons advies bij sporters

Voeding en sport gaan hand in hand. Je kan bij ons terecht voor meer uitleg over sportvoeding. Dit kan zowel voor de recreatieve sporter (fietsen, fitness, lopen etc.) als voor de professionele sporter. Het advies kan zijn om je voeding individueel aan te passen naar je sportprestaties, maar ook bij het veranderen van je lichaamssamenstelling kunnen we je helpen. Net zoals bij het andere advies staat hier gezonde voeding en een gezonde levensstijl centraal.

metabolic-shoot-135
weegschaal

Onze behandeling

Tijdens het intakegesprek bekijken we samen wat jouw effectieve doel is, zodat dit duidelijk is voor ons om je daar naar toe te helpen. Tevens kijken we samen naar wat je momenteel eet en hoe we je voeding kunnen aanpassen. Daarnaast voeren we tijdens het intakegesprek een lichaamsanalyse uit zodat we onmiddellijk op de hoogte zijn van hoe je lichaam er binnenin uit ziet. Naast je lichaamssamenstelling en je voeding is het ook belangrijk om je sportactiviteiten onder de loep te nemen. Je brengt dan ook best je trainingsschema mee. Op basis van al deze gegevens kunnen we dan een volledig voedingsschema ontwikkelen dat aangepast is aan je sportprestaties. Dit voedingsschema krijg je op consultatie 2. Daarna volgen er opvolgconsultaties om te bekijken hoe jouw schema en voeding verloopt. Aan de hand van jouw feedback, moeilijkheden en gewicht passen we het schema aan.

Wat?

Wil je te weten komen hoeveel je precies moet eten of hoe je een bepaald doel kan behalen met behulp van de juiste voeding? Dan kan je dit hier leren. Ook als je meer uitleg wilt over het gebruik van bepaalde soorten sportvoeding of supplementen helpen we je graag op weg. Je leert enerzijds hoe je alles zelf kan toepassen en hoe je lichaam werkt. Anderzijds krijg je een persoonlijk ontwikkeld schema aangepast aan jouw verschillende sportmomenten.

uitleg schema

Hierbij vindt u al onze tarief formules

Tarieven voeding

Intakegesprek

Gedetailleerd gesprek over onze aanpak

Analyse over jou

€ 75,00

Tweede consultatie

Opmaak van uw voedingsschema

€ 40,00

Opvolgconsultatie

Professionele opvolging

€ 20,00