Personal training

Opvolgingstraject

Personal training

Maandelijkse opvolging 

In deze formule focussen wij op een maandtraject.
Het afnemen van een intakegesprek is essentieel voor het opmaken van een persoonlijk trainingsschema. Hier zullen wij een doel vooropstellen en de haalbaarheid onderzoeken. Om je doel te bereiken werken we een schema op maat uit. Uiteraard willen we je niet aan je lot overlaten en nemen we nog de tijd om uw trainingsschema toe te lichten en alle oefeningen met u te overlopen.

Evaluatie 

Na het maandtraject komt u opnieuw langs om uw trainingsschema uitgebreid te evalueren. Op dit moment zullen we bekijken welke oefeningen goed en misschien wel minder goed lukken. Om je schema voldoende uitdagend te houden zullen we de intensiteit aanpassen en andere oefeningen voorzien indien gewenst. Ook hier zullen we een moment inplannen om het nieuwe schema toe te lichten. Zo zal je opnieuw een maand aan de slag kunnen.

Personal Training

Is het voor jou niet mogelijk om zelf naar de fitness te trekken en daar je trainingsschema af te werken of doe je dit gewoon liever onder de juiste begeleiding? Dan kan je kiezen voor personal coaching. Ook wanneer je denkt een extra begeleidende sessie nodig te hebben kan dat via deze weg. De personal training gaat door in onze eigen accommodatie.

Hierbij vindt u al onze tarief formules

Onze Tarieven

Maandopvolging / Evaluatie

Intake / Evaluatie

Schema

1u personal training

€ 80,00

Personal Training 1 uur

Persoonlijke begeleiding

1 uur personal training

€ 50,00

Circuittraining

Individueel bijsturen

Training in groep

Prijs per sessie, per persoon

€ 15,00

Prijs per 10 beurten, per persoon

€ 150,00

Workshop op verplaatsing

Moeilijk om de verplaatsing te maken naar onze studio?

Wij komen tot bij u!

Bedrijven, scholen, organisaties,…

Prijs op aanvraag