Personal training – Algemeen

Personal training

Beweging is belangrijk en is niet meer weg te denken uit onze wekelijkse routine. Iedereen weet het, maar dit op regelmatige basis blijven doen lukt niet altijd om allerhande redenen. Beweging moet worden ingepland en is zeker een geldig excuus om andere activiteiten te laten.

Beweging aanbieden op maat zien wij dan ook als onze taak. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk een sportclub, fitnesscentrum of andere zaak binnen te stappen. Daarom zijn wij er om u te coachen en te begeleiden naar uw manier van bewegen.

Personal training, groepstraining en training op verplaatsing zijn de verschillende methodes waarvoor u bij ons terecht kan.

Een gezonde geest in een fit lichaam, dat is ons uitgangspunt.

Accommodatie

Naast kwalitatieve coaching vinden we het ook belangrijk om met de juiste materialen te werken en zo het comfort en veiligheid van onze klanten te waarborgen.

Wij beschikken over zeer diverse materialen waardoor elke trainingsmethode kan toegepast worden. Dit gaat van cardiotoestellen tot krachtapparaten en materialen voor agility-, mobility-, stability- en plyometrische training.

Heb je oefeningen gekregen van de kinesist of specialist en zou je deze graag verder blijven doen onder de juiste begeleiding? Ook hiervoor beschikken wij over de juiste materialen en expertise om je te helpen van die ellendige blessure, slechte knieën enz. af te geraken.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]