Ingrediënten:  8 hapjes

  • 50g bresaola ham
  • 250g artisjokharten
  • 1EL arachideolie
  • 3 teentjes knoflook
  • 2TL chilivlokken
  • 1TL tijm
  • Peper – zout
  • 1 volkoren stokbrood (in stukjes gesneden)

Bereiding:

  • Mix 150g van de artisjokharten samen met de olie, knoflookteentjes , chilivlokken, tijm, peper en zout.
  • Gril de sneetjes stokbrood en overige artisjokharten in een grillpan.
  • Smeer de artisjokcrème over een stukje stokbrood. Leg daarop een stukje ham en werk af met een stukje gegrilde artisjokhart.
  • Gebruik wat peper en tijm bovenop het broodje.

Voedingswaarde: per 2 stukjes

  • Energie: 200 kcal
  • Koolhydraten: 20g
  • Eiwitten: 15g
  • Vetten: 5g  


Meer warme maaltijden?