Ingrediënten 4 personen

  • 200g krabvlees
  • Fijngehakte peterselie (1EL)
  • Verse salade: 2 tomaten en evt. wat waterkers
  • 2 hardgekookte eitjes
  • Cocktailsaus: 4 EL light mayonaise, 2 EL ketchup, 1EL whisky, ½ EL azijn, snuifje paprikapoeder

Bereiding:

  • Meng de mayonaise, ketchup, whisky, azijn en paprikapoeder tot een cocktailsaus.
  • Pel de hardgekookte eitjes en plet het krabvlees.
  • Vul de glaasjes onderaan met wat slablaadjes, een kwart van het hardgekookt eitje en 2 kwartjes van de tomaat.
  • Voeg 2 KL cocktailsaus toe en werk af met krabvlees en peterselie.

Voedingswaarde: 1 glaasje   

  • Energie: 180 kcal
  • Koolhydraten: 9g
  • Eiwitten: 11g
  • Vetten: 10g