Ingrediënten voor 4 personen
- Auberginekaviaar:
Mix: 1 aubergine, 1 teentje knoflook, takje rozemarijn en tijm,
50 ml zure room, gehakte koriander, citroensap, peper en zout - 1-2 potjes magere natuuryoghurt
- Granaatappelpitjes (1 granaatappel)
- 2 kipfilets
- Snuifje komijn of korianderpoeder
- Peper – zout
- Becel Light
Bereiding
- Mix de auberginekaviaar in een blender. Gebruik voldoende kruiden in het mengsel (proef regelmatig).
- Meng de magere yoghurt met de komijn, korianderpoeder, peper en zout.
- Vul enkele potjes of glazen met de 50-75g auberginekaviaar, een laagje yoghurt en wat granaatappelpitjes.
- Snijd de kippenlapjes in dunne reepjes en gril ze aan beide kanten gedurende 3 minuten. Gebruik peper en zout om de kip af te kruiden.
- Prik met een spiesje doorheen de kip.
- Zet in elk glaasje een kippenspiesje.
Voedingswaarde per potje
- Energie: 120 kcal
- Koolhydraten: 10 g
- Eiwitten: 15g
- Vetten: 2 g
Meeste Comments