Ingrediënten 4 personen

  • 500g rundsstoofvlees
  • 2 uien
  • 1 selder
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 4 wortelen
  • 4-5 aardappelen
  • 2 kleine pompoenen
  • 3 teentjes knoflook
  • 2TL korianderpoeder
  • 2 TL komijnpoeder
  • 1TL kurkuma
  • 1TL chilivlokken

Bereiding

  • Hak de ui, selder en de knoflook fijn.
  • Schil de pompoentjes, de wortels en de aardappelen en snijd in grove stukken.
  • Kleur het vlees in de pan rondom bruin met Becel light en kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
  • Fruit in dezelfde pan de ui, selder en de knoflook glazig.
  • Voeg de specerijen en het tomatenpuree toe.
  • Laat kort even bakken.
  • Doe de pompoen, wortelen en aardappelen bij in de pan en roerbak 5 minuten. Doe het vlees er opnieuw bij. Overgiet met 0,5l water, breng aan de kook en laat een uurtje zachtjes sudderen tot alles gaar is. Breng op smaak met peper en zout.

Voedingswaarde: per portie saus

  • Energie: 390 kcal
  • Koolhydraten: 46g
  • Eiwitten: 28g
  • Vetten: 9g