Ingrediënten 4 personen

  • 400g kipfilet
  • 400g verse udonnoedels
  • 600g paksoi
  • 1 rode peper, 4cm gember en 2EL soyasaus
  • 500g kastanjechampignons
  • 2000ml kippenbouillon
  • 5EL becel light

Bereiding

  • Bereid de kippenbouillon volgend de verpakking
  • Snij de gember in zeer kleine stukjes. Verwijder de zaadjes van de rode peper en snij in zeer kleine stukjes. Snij de champignons in fijne plakjes en verwijder de steelaanzet van de paksoi. Snij de kipfilet in dunne reepjes.
  • Zet een wok of soeppan op een middelhoog vuurtje en fruit de rode peper en gember aan (2-3min). Voeg de kippenreepjes toe en bak voor 2 min. Voeg de paksoi en champignons toe en bak 2-3min verder.
  • Voeg de kippenbouillon toe en laat 6 minuten garen. Na 3 minuten voeg je de udonnoedels en soyasaus.
  • Kruid met peper en zout.

Voedingswaarde: per persoon

  • Energie: 400 kcal
  • Koolhydraten: 40g
  • Eiwitten: 30g
  • Vetten: 13g