Ingrediënten: 8 potjes

  • 600g magere frambozenyoghurt
  • 6g gelatine in blaadjes
  • 8 KL light confituur
  • 4 eiwitten
  • Zoetstof
  • Muntblaadjes

Bereiding

  • Week de gelatine in een kommetje lauw water.
  • Spoel de frambozen en mix ze fijn. Hou er enkele apart voor de afwerking. Klop de yoghurt luchtig op met de frambozen en wat zoetstof.
  • Klop de eiwitten stijf. Smelt de gelatine in een lepel kokend water en roer door het yoghurt-frambozenmengsel. Spatel er voorzichtig in enkele keren het opgeklopt eiwit onder.
  • Neem een glaasje en vul de bodem met een theelepel light confituur en schep er wat frambozenmousse op. Laat 4u opstijven in de koelkast.
  • Werk af met de overige frambozen en een blaadje munt.

Voedingswaarde: per potje

  • Energie: 78kcal
  • Koolhydraten: 11g
  • Eiwitten: 6g
  • Vetten: 0g