Ingrediënten voor 8 potjes
- 600g magere frambozenyoghurt
- 6g gelatineblaadjes
- 8 KL light confituur
- 4 eiwitten
- Zoetstof
- Muntblaadjes
Bereiding
- Week de gelatine in een kommetje met lauw water.
- Spoel de frambozen en mix ze fijn. Houd een aantal frambozen apart voor de afwerking. Klop de yoghurt luchtig op met de frambozen en wat zoetstof.
- Klop de eiwitten stijf. Smelt de gelatine in een lepel kokend water en roer door het yoghurt-frambozenmengsel. Spatel het opgeklopt eiwit er voorzichtig door.
- Neem een glaasje en vul de bodem met een theelepel light confituur. Schep daarop de frambozenmousse. Laat 4u opstijven in de koelkast.
- Werk af met de overige frambozen en een blaadje munt.
Voedingswaarde: per potje
- Energie: 78kcal
- Koolhydraten: 11g
- Eiwitten: 6g
- Vetten: 0g
Meeste Comments